Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει σήμερα (24/10) στις 16:00 τον ΝΟ Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο του Λαιμού, στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Water Polo League.
Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, το Σάββατο (24/10) το μεσημέρι. Συγκεκριμένα, στις 16:00 (YouTube: KOE TV), οι «ερυθρόλευκες» πρωταθλήτριες Ευρώπης αντιμετωπίζουν τον ΝΟ Βουλιαγμένης εκτός έδρας, στο κολυμβητήριο του Λαιμού, για το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Water Polo League.
Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη θέλουν να συνεχίσουν με το απόλυτο των νικών στο πρωτάθλημα, ενώ το μεταξύ τους παιχνίδι έχει και ξεχωριστό ενδιαφέρον για τη Νικόλ Ελευθεριάδου. Η διεθνής πολίστρια θα βρεθεί για πρώτη φορά απέναντι στον Ολυμπιακό μετά την επιστροφή της στις πισίνες, αντιμετωπίζοντας την ομάδα με την οποία έχει συνδέσει ένα σημαντικό μέρος της καριέρας της.
«Με συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό»
Γιώργος Ντόσκας: «Ενα δύσκολο ματς, απέναντι στο βασικό διεκδικητή του φετινού τίτλου, ο οποίος έχει ενισχυθεί σημαντικά, τη φετινή χρονιά. Στην έδρα του, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, μένοντας πιστοί στο πλάνο μας, ώστε να επικρατήσουμε».