ΟΦΘ – ΠΑΟΚ 6-15

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του ΟΦΘ στο Ποσειδώνιο με 15-6 κι έκανε την πρώτη του νίκη στην Α1 πόλο ανδρών.

Την πρώτη του νίκη πήρε ο ΠΑΟΚ στην Α1 πόλο ανδρών μετά την εύκολη επικράτηση επί του ΟΦΘ με 15-6 στο Ποσειδώνιο. Οι «ασπρόμαυροι» ως τυπικά φιόξενούμενοι έδειξαν τις διαθέσεις τους από το ξεκίνημα.

Στο πρώτο οκτάλεπτο, το σκορ για τον ΠΑΟΚ άνοιξε ο Παυλίδης, πετυχαίνοντας το 0-1. Ο Χαραλαμπόπουλος από τη θέση του φουνταριστού έκανε το 0-2 για τον Δικέφαλο, ενώ ο Κουλούρης σε νεκρό χρόνο σκόραρε, με το πρώτο οκτάλεπτο να λήγει 0-3. Στο δεύτερο οκτάλεπτο, παρά την προσπάθεια του αντιπάλου να προβάλλει αντίσταση, μειώνοντας σε 1-3, οι ασπρόμαυροι μπήκαν δυνατά με τον Καρούντζο να πετυχαίνει ένα σερί δύο γκολ, αυξάνοντας τη διαφορά στα +4 γκολ, 1-5. Ο Όμιλος μείωσε σε 2-5, με τον Δικέφαλο από εκεί και έπειτα να «φορτσάρει», αυξάνοντας τη διαφορά στα +7 γκολ, κλείνοντας το ημίχρονο με σκορ 2-9.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Ζάτοβιτς σκόραρε για τον ΠΑΟΚ, ανοίγοντας τη διαφορά στα 8 γκολ, 2-10, με τον αντίπαλο να απαντάει και να μειώνει σε 3-10. Ο Άρια Σολεϊμάνιπακ, σκοράροντας για πρώτη φορά στο σημερινό αγώνα, έγραψε το 4-11 για τον Δικέφαλο. Οι «ασπρόμαυροι», με γκολ του Κόχειλα, στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου βρέθηκαν να προηγούνται με σκορ 4-12. Στην έναρξη του τέταρτου οκταλέπτου, οι αντίπαλοι μείωσαν σε 6-12, με τον Χαραλαμπόπουλο να απαντά γράφοντας το 6-13. Ο Χρήστος Παυλίδης, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, έκανε το 6-14, ενώ ο Ζάτοβιτς πέτυχε το τελευταίο γκολ για τον ΠΑΟΚ, με τον αγώνα να λήγει με τελικό σκορ 6-15.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από