Εθνικός – Υδραϊκός 6-7

Ο Υδραϊκός επικράτησε εκτός έδρας (7-6) του Εθνικού Πειραιά στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της έβδομης αγωνιστικής της Α1 πόλο ανδρών.

Την τέταρτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Υδραϊκός και μάλιστα εκτός έδρας επί του Εθνικού Πειραιώς. Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, με λίγα γκολ και αρκετή ένταση ο Υδραϊκός κατάφερε να φύγει από το Π. Καπαγέρωφ με το τρίποντο της νίκης.

Ο Εθνικός ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ με τον Παπαδόγκωνα, κι ενώ οι δύο ομάδες είχαν μείνει χωρίς τέρμα για τουλάχιστον 4 λεπτά. Ο Μάριος Χατζηκυριακάκης ισοφάρισε για τον Υδραϊκό σε 1-1, κι έτσι κάπως ολοκληρώθηκε το πρώτο οκτάλεπτο. Χωρίς κάποια από τις δύο ομάδες να εκμεταλλεύεται τον παίκτη παραπάνω.

Οι φιλοξενούμενοι, έκαναν το 1-2 με τον Τοράκη, οι γηπεδούχοι ήταν άστοχοι στις δικές τους επιθέσεις (1/13!) κι έτσι ο Υδραϊκός προηγήθηκε με 3-1 με ωραίο γκολ του Χαραλαμπόπουλου 45 δεύτερα πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Στο ξεκίνημα του τρίτου οκταλέπτου Καρούντζος και Χονδροκούκης ισοφάρισαν σε 3-3 για τον Εθνικό, όμως ο Υδραϊκός βρήκε τον τρόπο να ξαναφέρει στα νερά του την αναμέτρηση. Αυξάνοντας τη  διαφορά σε δύο τέρματα (5-3). Επειδοδειακό το 3ο οκτάλεπτο με τους Χατζηκυριακάκη (του Υδραϊκού) και Παπαδόγκωνα (του Εθνικού) να αποβάλλονται με 3 ποινές, ενώ ακυρώθηκε γκολ του Εθνικού για επιθετικό φάουλ.

Ο Εθνικός με γκολ του Κόχειλα μπήκε και πάλι στο παιχνίδι (4-5) με το ξεκίνημα του τελευταίου οκταλέπτου. Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν σε 5-5 αλλά ο Φλέγκας απέκρουσε το πέναλτι του Φώσκολου. Στη συνέχεια ακυρώθηκε εκ νέου τέρμα των γηπεδούχων κι υπήρξαν έτσι νεύρα κι ένταση.

Ο Χαραλαμπόπουλος έβαλε τον Υδραϊκό μπροστά με δύο τέρματα (6-4), ο Καρούντζος μείωσε για τον Εθνικό προτού ο Χαραμπόπουλος στην αμέσως επόμενη φάση κάνει το 7-5. Το τελικό 7-6 διαμόρφωσε ο  Μπεριστιάνος  ένα περίπου λεπτό πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Οκτάλεπτα: 1-1, 0-2, 2-2, 3-2

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από