Ηττα από τη Ρωσία για την Εθνική ομάδα Γυναικών

Η ομάδα του Γιώργου Μορφέση ηττήθηκε με 17-13 από τη Ρωσία, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Α΄ ομίλου της προκριματικής φάσης του Europa Cup.

Δεν τα κατάφερε η εθνική υδατοσφαίρισης γυναικών στη δοκιμασία της στη Ρούζα, στα περίχωρα της Μόσχας, για τα προκριματικά του World League.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε με 17-13 από τη Ρωσία, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Α΄ ομίλου της προκριματικής φάσης του Europa Cup, συμπληρώνοντας τρεις απώλειες και παραμένοντας στην 3η θέση (6β.). Στον αντίποδα, οι γηπεδούχες εξασφάλισαν την πρωτιά στον όμιλο και την απευθείας πρόκριση στους ημιτελικούς του Final-6.

Υπενθυμίζεται ότι η εθνική έχει εξασφαλίσει την πρόκριση για το final-6 του Europa Cup, απ΄ όπου θα προκύψουν τα τρία «εισιτήρια» για τα τελικά του World League.

Τα οκτάλεπτα: 5-3, 5-4, 4-3, 3-3.

ΡΩΣΙΑ: Βέρχογκλ, Μπέρσεβα 4, Ζαπλάτινα, Γκέρζανιτς 2, Ζούμπκοβα 2, Κρίμερ, Σαρζάντοβα 3, Σιμάνοβιτς 3, Βαχίτοβα 1, Τολκούνοβα, Κχαμσάεβα 1, Ρίσκοβα 1, Γκολόβινα.

ΕΛΛΑΔΑ (Μορφέσης): Διαμαντοπούλου Χρ., Τσουκαλά 3, Διαμαντοπούλου Β., Ελευθεριάδου 1, Πλευρίτου Μ. 1, Αβραμίδου 2, Ασημάκη 1, Χυδηριώτη, Πάτρα 1, Μπενέκου, Πλευρίτου Ελευ. 2, Ξενάκη 2.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από