Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 12-5

Ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στην Βουλιαγμένη, της οποίας επικράτησε με 12-5, διευρύνοντας το νικηφόρο σερί του στους 151 αγώνες στην Α1 πόλο ανδρών.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα της Βουλιαγμένης με 12-5 για την Α1 πόλο ανδρών και συνεχίζει μόνος πρώτος με 39 βαθμούς, ενώ με αυτή τη νίκη έφτασε τις 151 σερί επιτυχίες στο πρωτάθλημα!

Ο Μουρίκης άνοιξε το σκορ στην πρώτη επίθεση του αγώνα, με το 1-0 να παραμένει μέχρι το τέλος του πρώτου οκταλέπτου. Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν εξίσου δυνατά στη δεύτερη περίοδο και με τον Σκουμπάκη να σκοράρει δις έκαναν το 3-0. Η Βουλιαγμένη αντέδρασε και απάντησε με τους Μπάσιτς και Καλογερόπουλο, ωστόσο οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου με δύο γρήγορα γκολ των Γούνα και Μπούσλιε έκαναν γρήγορα το 5-2. Ο Αλέξανδρος Γούνας διαμόρφωσε το 6-2 πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Με γκολ του Φουντούλη στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου, οι «ερυθρόλευκοι» αύξησαν τη διαφορά τους στο +5, ενώ ο Μπούσλιε λίγο μετά έκανε το 8-2. Η Βουλιαγμένη μείωσε σε 8-4 με τα γκολ των Γκιουβέση και Τίγκα πριν κλείσει η τρίτη περίοδος.

Στο 4ο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός σημείωσε τρία γκολ με Γούνα, Μουρίκη και Φουντούλη, φτάνοντας στο 11-4, ενώ η Βουλιαγμένη μείωσε με τον Ποντικέα. Ο Δερβίσης λίγο πριν τη λήξη του αγώνα έκανε το 12-4 που ήταν το τελικό σκορ.

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 5-2, 2-2, 4-1

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από