Γλυφάδα – Ολυμπιακός 3-20

Οι Ερυθρόλευκες κέρδισαν εύκολα εκτός έδρας την Γλυφάδα με 20-3 και εξασφάλισαν και μαθηματικά το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Σαν σε προπόνηση η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού νίκησε εκτός έδρας τη Γλυφάδα με 20-3 για την 5η αγωνιστική της Γ’ φάσης του πρωταθλήματος της Α1 και εξασφάλισε και μαθηματικά το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Οι Ερυθρόλευκες ήταν καταιγιστικές και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα του Ορέστη Σαλάχα. Πρώτη σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν η Ασημάκη με 4 γκολ, ενώ από κοντά ακολούθησε η Αβραμίδου με 3 τέρματα.

Η εικόνα του αγώνα:

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας μπήκαν δυνατά και με εξαιρετική άμυνα προηγήθηκαν στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου με 6-0. Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στη δεύτερη περίοδο, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με τις Ερυθρόλευκες στο +8 (1-9). Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Χάρη Παυλίδη παρέμεινε σοβαρή και εκτόξευσε τη διαφορά στα 17 γκολ, με το τελικό 20-3 να αποτυπώνει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης και φυσικά τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.

Τα οκτάλεπτα: 0-6, 1-3, 2-4, 0-7

ΑΝΟΓ (Ορέστης Σαλάχας): Αρχοντάκη, Καλαργυρού, Κολιτσοπούλου, Λούδη, Μαμόγλου, Κόλλια, Αντωνιάδη 1, Γρηγοροπούλου, Ακριτίδου 1, Φραγκιουδάκη, Κοντονή 1, Γκέλη, Καρύτσα, Γαλιατσάτου, Γροζοπούλου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Δουρέκα Στ., Πλευρίτου Ελ. 1, Έγκενς 1, Ελευθεριάδου 1, Κανετίδου 2, Αβραμίδου 3, Ασημάκη 4, Πλευρίτου Μ. 1, Γκόφερς 2, Πλευρίτου Β. 2, Τσουκαλά 2,  Δουρέκα Σ., Παπαναστασίου Δ., Φουντωτού 1

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από