Αργυρόπουλος: «Έχουμε τον κόσμο μας δεν φοβόμαστε»

Ο Στέλιος Αργυρόπουλος μίλησε για την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Champions League, τονίζοντας ότι με τη βοήθεια του κόσμου οι ερυθρόλευκοι δεν φοβούνται κανέναν.

Ο Στέλιος Αργυρόπουλος αναφέρθηκε στην τεράστια πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Final-8 του LEN Champions League, επικρατώντας της πανίσχυρης Προ Ρέκο στον ημιτελικό.

Ο παίκτης των ερυθρόλευκων τόνισε ότι ο κόσμος είναι σημαντικός παράγοντας, αφού μαζί με εκείνον ο Ολυμπιακός δεν φοβάται κανέναν, ενώ στάθηκε στη διάρκεια που έχει δείξει η ομάδα τα τελευταία χρόνια με συνεχόμενες παρουσίες στην τελική φάση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η ομάδα τέσσερα χρόνια συνεχόμενα είναι στην τελική φάση. Έχουμε φτάσει σε τρεις τελικούς! Θα το χαρούμε, αλλά κοιτάμε τον τελικό. Το θέλουμε. Είναι επιτυχία που είμαστε εδώ αλλά θέλουμε το ευρωπαϊκό. Η Ρέκο έχει τεράστια ιστορία και όνομα που, πλέον, τρομάζει. Έχει πολύ καλούς παίκτες και προπονητές! Εμείς έχουμε τον κόσμο, έχουμε αθλητές και προπονητές που δεν φοβόμαστε δυο χρόνια τώρα και τους κερδίζουμε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από