ΑΕΚ – Εθνικός Πειραιώς 8-9

Η ΑΕΚ στάθηκε εξαιρετικά κόντρα στον Εθνικό αλλά ηττήθηκε με 8-9 με την ομάδα του Πειραιά να παίρνει την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ο Εθνικός πήρε το εισιτήριο για την επόμενη (Β’) φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς νίκησε στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας με 9-8 την ΑΕΚ, που τον δυσκόλεψε, αφού πάλεψε μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο το ματς, αλλά τελικά λύγισε από την ιστορική ομάδα του Πειραιά.

Ο Εθνικός προηγήθηκε και με τρία γκολ διαφορά, αλλά στο φινάλε η ΑΕΚ μείωσε στο γκολ κι ενώ απέμεναν 30 δευτερόλεπτα για το φινάλε, ο Εθνικός έχασε την μπάλα στα 2 δευτερόλεπτα, αλλά οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την εστία του Καραμπέτσου με το 8-9 να είναι και το τελικό σκορ.

ΑΕΚ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 8-9

Οκτάλεπτα: 2-2, 0-3, 2-2, 4-2.

ΑΕΚ (Κωνσταντίνος Δάνδολος): Δάβιλλας, Ξενάκης 1, Χατζηδάκης 1, Σάντα, Καψοκόλης, Λύκαρης, Πετρόπουλος 1, Μυλωνάκης Κ., Στελλάτος, Τίγκας 3, Δερμιτζάκης Χρ. 2, Ασβεστής, Κουρμελές, Γιαννουρής, Μαυρωτάς Άρ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Θαλασσινός 1, Τεσάνοβιτς 1, Κουτσιαλής 2, Τοράκης, Παπαδόγκωνας 3, Χονδροκούκης 1, Πρωτοψάλτης, Λιαπάκης 1, Καραβιώτης, Ξυλούρης, Κατσαγούνος, Μπελέσης, Θηραίος.

Διαιτητές: Κραβαρίτης, Κόκκινος

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από