Α1 Πόλο Ανδρών: Προς ακύρωση τα πλέι οφ

Το φετινό πρωτάθλημα πόλο των ανδρών θα ολοκληρωθεί, πιθανότατα, χωρίς την διεξαγωγή των πλέι οφ.

Αν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή της τελευταίας στιγμής, η φετινή Α1 του ανδρικού πόλο θα ολοκληρωθεί από την κανονική περίοδο. Πρόκειται για κάτι που έχει να συμβεί πολλά χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης.

Όπως έχει οριστεί στο πρόγραμμα, οι αγώνες θα συνεχιστούν το ερχόμενο Σάββατο (27/6), μετά από 2,5 μήνες διακοπής, και θα ολοκληρωθούν στις 8 Ιουλίου.

Οι ομάδες θα στείλουν τις δικές τους προτάσεις για τη διεξαγωγή των πλέι οφ, όπως ζήτησε η ΚΟΕ. Όπως φαίνεται, καμία από αυτές δεν είναι διατεθειμένη να δώσει τους αγώνες των πλέι οφ μέσα στο καλοκαίρι.

Αυτό σημαίνει ότι η Α1 θα τελειώσει στις 8 Ιουλίου, αν και αναμένονται ανακοινώσεις από την ΚΟΕ, για οποιαδήποτε τυχούσα αλλαγή.

Σημειώνεται ότι ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή και στο +5 από την δεύτερη Βουλιαγμένη. Το απόγευμα του Σαββάτου (18:00), οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στον Πειραιά. Σε περίπτωση νίκης, οι «ερυθρόλευκοι» θα χρειάζονται μόλις 1 βαθμό για την μαθηματική κατάκτηση του 8ου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από