Α1 Πόλο Ανδρών : Πρωταθλητής και αήττητος ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν τη σεζόν για την Α1 Πόλο Ανδρών και κατέκτησαν αήττητοι το πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός είχε εξασφαλίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 Πόλο Ανδρών εδώ και δύο αγωνιστικές. Το βράδυ της Τρίτης (7/7) ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για τη φετινή σεζόν μένοντας αήττητος.

Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενήθηκαν από την ομάδα της Γλυφάδας στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής και επικράτησαν με 19-5 φτάνοντας τους 64 βαθμούς και τερματίζοντας τη σεζόν με 21 νίκες και 1 ισοπαλία σε 22 παιχνίδια.

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Θόδωρου Βλάχου κατέκτησε το 8ο συνεχόμενο πρωτάθλημα και το 34ο συνολικά στην ιστορία του συλλόγου. Σε όλα τα παιχνίδια, έβαλε 376 γκολ και δέχθηκε 123.

Τα οχτάλεπτα: 2-7, 1-3, 0-5, 2-4.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Σύρμας, Τζελάκης, Παπούκας, Μαυρωτάς, Πουρός, Περόπουλος 1, Μπραϊμης 1, Φωτεινάκης, Χατζηγούλας 2, Κότσκαρ 1, Νιαρχάκος, Αλβέρτης, Ηλιόπουλος, Γαλάνης, Λεμπέσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης 3, Σκουμπάκης 3, Γενηδουνιάς 1, Γιόκοβιτς, Δερβίσης 2, Κάκαρης 1, Μουρίκης 3, Γούνας 1, Αργυρόπουλος, Μίτροβιτς 1, Δαλμάρας, Ιπ. Χαλυβόπουλος 1, Α. Χαλυβόπουλος 3

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από