Γιουσέιν Μπόλτ, ο εστιάτορας!

Ο κορυφαίος σπρίντερ του πλανήτη, Γιουσέιν Μπολτ, παρτάρει, κάνει διαφημίσεις, παίζει μπάλα, περιμένει νέο συμβόλαιο και στον... ελεύθερο χρόνο του άνοιξε εστιατόριο στο Λίβερπουλ!

Είναι ο κορυφαίος σπρίντερ όλων των εποχών. Ο πιο γρήγορος άνθρωπος που γεννήθηκε ποτέ. Αλλά στα 32 του, πια, αποφάσισε να αποσυρθεί από τον στίβο. Και έτσι προσπαθεί να βρει τρόπο να… γεμίσει την ημέρα του. Ο Γιουσέιν Μπολτ, περί ου ο λόγος, παίζει επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην ομάδα της Αυστραλίας, Central Coast Mariners και περιμένει αυτές τις ημέρες να μάθει εάν θα υπογράψει κλειστό συμβόλαιο με την ομάδα του, μετά και το πρώτο του γκολ.

Παράλληλα, συμμετέχει σε διαφημίσεις, παρτάρει ασταμάτητα (με ή χωρίς τη σύντροφό του) και παράλληλα δραστηριοποιείται επιχειρηματικά σε τομείς που τον ενδιαφέρον. Με την τελευταία του επένδυση να αφορά την εστίαση. Συγκεκριμένα, ο Μπολτ έδωσε το παρών στα εγκαίνια του πρώτου του εστιατορίου, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό, την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου. Αλλά ο Μπολτ δεν θα μείνει εκεί. Θέλει να επεκταθεί και σε άλλες αγγλικές πόλεις και όπως υποστηρίζει, επιθυμεί να φτάσει τα 15 εστιατόρια, τα οποία θα φέρουν την ονομασία «Tracks & Records»!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από