Τιμήθηκε ο θρύλος των σπρίντ Γιώργος Παπαβασιλείου

Ο θρύλος των στιπλ, Γιώργος Παπαβασιλείου, τιμήθηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Ιωνία, από τους φίλους του αθλήματος.

Τον θρύλο των στιπλ Γιώργο Παπαβασιλείου τίμησαν, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Νέας Ιωνίας, οι Φίλοι της Κερκίδας του Στίβου και ο ΑΓΣ «Ανατολή» Ν. Ιωνίας.

Η αίθουσα γέμισε από παλιούς συναθλητές του, φίλους, εκπροσώπους Πολιτιστικών Συλλόγων, καθώς και από φιλάθλους εκείνης, αλλά και της σημερινής εποχής του στίβου, οι οποίοι θέλησαν να τιμήσουν τον σπουδαίο παλιό αθλητή, που συνεχίζει να προσφέρει στο άθλημα, καθώς επιβλέπει και μαθαίνει τα μυστικά του αγωνίσματος των φυσικών εμποδίων σε νέα παιδιά.

Στα 89 του χρόνια πλέον (γεννήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 1930 στην Αρέθουσα της Κεντρικής Μακεδονίας), τιμήθηκε για την προσφορά του και όλοι όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί του και να θυμηθούν αξέχαστες ιστορίες της δεκαετίας του ΄50 και του ΄60, που η αθλητική φήμη του κάλυψε όλη τη χώρα.

Άλλωστε, χάρη στις νίκες του αναδείχθηκε Πανελληνιονίκης, Βαλκανιονίκης και Μεσογειονίκης, ενώ έχει συμμετάσχει στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 1956 στη Μελβούρνη και του 1960 στη Ρώμη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από