Λάγιοβιτς – Τσιτσιπάς 0-2

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 7-6 (5), 6-2 του Ντούσαν Λάγιοβιτς και πέρασε στα ημιτελικά του Hamburg European Open.

Στα ημιτελικά του Hamburg European Open προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς που επικράτησε με 2-0 σετ του Ντούσαν Λάγιοβιτς 96 λεπτά. Αυτός θα είναι ο 21ος ημιτελικός της καριέρας του Ελληνα τενίστα ο οποίος θα μάθει τον αντίπαλό του από το ζευγάρι Μπούμπλικ-Γκαρίν (19:30).

Τα δύσκολα για τον Τσιτσιπά ήταν ουσιαστικά στο πρώτο σετ για το οποίο χρειάστηκαν μάλιστα 58 λεπτά. Αφού έχασαν ευκαιρίες για μπρέικ εκατέρωθεν οι δύο τενίστες έφτασαν χέρι χέρι μέχρι το 5-5 και το σετ κρίθηκε τελικά στο τάι μπρέικ. Εκεί αν και ο Τσιτσιπάς βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση αφού έχανε με 3-5, έδειξε τη μεγάλη του κλάση και πήρε το σετ για το 1-0.

Με την ψυχολογία πλέον να είναι υπέρ του καθάρισε πιο εύκολα το δεύτερο σετ και την αναμέτρηση. Ξεκίνησε με μπρέικ, ο Σέρβος απάντησε με τον ίδιο τρόπο για το 1-1 και αυτό ήταν. Από κει και μετά ο Τσιτσιπάς δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλό του και με 6-2 έκανε το 2-0.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από