Θετικός στον κορωνοϊό ο Περβολαράκης (vid)

Ο Μιχάλης Περβολαράκης ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό στη Νότια Αφρική και περιέγραψε τις άθλιες συνθήκες διαμονής στο ξενοδοχείο που βρίσκεται σε καραντίνα.

Ο Μιχάλης Περβολαράκης ανακοίνωσε ότι βρέθηκε θετικός στον Covid-19 και δημοσίευσε ένα βίντεο όπου δείχνει τις άθλιες συνθήκες διαμονής του στο ξενοδοχείο που βρίσκεται σε καραντίνα, στη Νότια Αφρική.

H ανάρτησή του:

«Μετά από ένα ταξίδι που κράτησε πάνω από 24 ώρες από την Αυστραλία στη Νότια Αφρική, διαγνώστηκα θετικός στον Covid-19», έγραψε ο Νο.2 Έλληνας τενίστας στο Instagram. «Είμαι τελείως ασυμπτωματικός για την ώρα και θα πρέπει να απομονωθώ σε εγκατάσταση καραντίνας στο Πότσεφστρουμ. Δεν είμαι άνθρωπος που παραπονιέται, αλλά νιώθω την ανάγκη να εκφράσω την απογοήτευσή μου για τις συνθήκες στις οποίες βρισκόμαστε.

Είμαστε σε ένα πολύ μικρό δωμάτιο χωρίς τηλεόραση ή AC (έχει περίπου 30 βαθμούς έξω. Έχουμε κοινή κουζίνα (μόνο για ζεστό νερό) και κοινό μπάνιο και ντους. Και πέρα από αυτό, ενημερωθήκαμε ότι θα πρέπει να πληρώνουμε 140 δολάρια τη μέρα για διαμονή, φαγητό και ιατρική φροντίδα (αίμα, πίεση, θερμοκρασία). Θεωρώ τις συνθήκες απαράδεκτες και οι διοικητικές αρχές θα πρέπει να κάνουν κάτι».

Δείτε το βίντεο που ανέβασε:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από