Η Κις στον δρόμο της Σάκκαρη (vid)

Η Μαρία στον δεύτερο γύρο του τουρνουά που γίνεται στην Ντόχα θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα, η οποία επικράτησε με 2-0 σετ της Μπελίντα Μπέντσιτς.

Την αντίπαλό της στον δεύτερο γύρο του τουρνουά που πραγματοποιείται στην Ντόχα έμαθε η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια, η οποία στον πρώτο γύρο απέκλεισε την Σέριφ από την Αίγυπτο, θα αντιμετωπίσει την Μάντισον Κις, η οποία είναι στο Νο. 19 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η Αμερικανίδα το απόγευμα της Τρίτης απέκλεισε με 2-0 σετ την Ελβετίδα, Μπελίντα Μπέντσιτς (6-4, 6-1) και πήρε το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο. Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι στο 2021 για την Κις, η οποία τον Ιανουάριο είχε βρεθεί θετική στον Covid-19. Η 26χρονη δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στην Μελβούρνη και είχε χάσει τα τουρνουά στην Ωκεανία και φυσικά το Αυστραλιανό Οπεν.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που θα τεθούν αντιμέτωπες, αφού είχαν κοντραριστεί το 2020 στους 32 του Αυστραλιανού Οπεν. Ένα παιχνίδι, στο οποίο είχε κερδίσει η Μαρία με 2-0 σετ. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (3/3) και θα αρχίσει περίπου στις 17.30.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από