Χάουμε Μουνάρ – Στέφανος Τσιτσιπάς 0-2

Με κεκτημένη ταχύτητα από το Μόντε Κάρλο ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στον Χάουμε Μουνάρ επικρατώντας με 6-0, 6-2 και προκρίθηκε στους «16» του Barcelona Open. Ο νικητής του Ντε Μινόρ - Μπούμπλικ αντίπαλος του Έλληνα τενίστα στον επόμενο γύρο.

Εύκολο έργο είχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο πρώτο του παιχνίδι για το Barcelona Open. O Έλληνας τενίστας μετά τον θρίαμβό του στον Μόντε Κάρλο επικράτησε εύκολα με 6-0, 6-2 του Χάουμε Μουνάρ και προκρίθηκε στους «16» του τουρνουά όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ντε Μινόρ – Μπούμπλικ.

Το παιχνίδι ήταν παράσταση για έναν ρόλο με τον Τσιτσιπά να μην αφήνει κανένα περιθώριο στον αντίπαλό του. Με τρία μπρέικ και χαρακτηριστική άνεση, ο Στέφανος έφτασε στο 6-0 και στο 1-0 στα σετ. Στο δεύτερο σετ ο Μουνάρ αντιστάθηκε περισσότερο με τους δύο τενίστες να πηγαίνουν μαζί μέχρι το 2-2.

Ο Ισπανός είχε μπρέικ πόιντ για το 2-3 αλλά ο Τσιτσιπάς το έσωσε, έκανε εκείνος το 3-2 και με δικό του μπρέικ έφτασε στη συνέχεια στο 4-2. Τα πράγματα είχαν πάρει πλέον τον δρόμο τους με τον Στέφανο να φτάνει στο 6-2 και με 2-0 να παίρνει την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από