Πρόκριση και ρεβάνς για Τσιτσιπά κόντρα στον Ουμπέρ (vids)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-1 σετ του Ούγκο Ουμπέρ που τον είχε αποκλείσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες και προκρίθηκε στους «16» του τουρνουά του Τορόντο.

Δύσκολη πρόκριση για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Rogers Cup. Ο Έλληνας τενίστας πέρασε στον τρίτο γύρο του τουρνουά του Τορόντο αφού απέκλεισε με 6-3, 6-7(13), 6-1 σε 2 ώρες και 34 λεπτά τον Ούγκο Ουμπέρ.

Ο Γάλλος ήταν αυτός που είχε κόψει τον δρόμο του Τσιτσιπά στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τον «Tsitsifast» να παίρνει έτσι εκδίκηση ενώ επόμενος αντίπαλός του θα είναι ο νικητής του αγώνα ανάμεσα στον Ασλάν Καράτσεφ και τον Καρέν Χατσάνοφ.

Στο όγδοο γκέιμ του πρώτου σετ ο Τσιτσιπάς έφτασε σε μπρέικ για το 5-3 και πήρε τελικά το σετ με 6-3. Στο δεύτερο σετ έγινε μεγάλη μάχη με τους δύο αντιπάλους να κάνουν μπρέικ ο ένας στον άλλο και να φτάνουμε σε τάι μπρέικ. Εκεί ο Τσιτσιπάς έχασε πέντε ευκαιρίες για να τελειώσει το ματς και αφού δεν το έκανε, ο Ουμπέρ ισοφάρισε σε 1-1.

Τα πράγματα έγιναν πολύ απλά στο τρίτο σετ. Ο Στέφανος ξεκίνησε με ένα γρήγορο 3-0 κι έφτασε σε άνετο 6-1 για να πάρει τη νίκη με 2-1 σετ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από