Αποχαιρέτησε το Μοντερέι η Γραμματικοπούλου

Σύντομη αποδείχθηκε η πορεία της Βαλεντίνης Γραμματικοπούλου στο τουρνουά του Μοντερέϊ, καθώς η 21χρονη αθλήτρια ηττήθηκε στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης από Τσέχα την Γιάνα Φετ με 2-0 σετ. Η Ελληνίδα τενίστρια έχασε το πρώτο σετ με 6-0 γκέιμς, ενώ στο δεύτερο αν και ανέβασε την απόδοσή της, δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, με την Τσέχα […]

Σύντομη αποδείχθηκε η πορεία της Βαλεντίνης Γραμματικοπούλου στο τουρνουά του Μοντερέϊ, καθώς η 21χρονη αθλήτρια ηττήθηκε στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης από Τσέχα την Γιάνα Φετ με 2-0 σετ.

Η Ελληνίδα τενίστρια έχασε το πρώτο σετ με 6-0 γκέιμς, ενώ στο δεύτερο αν και ανέβασε την απόδοσή της, δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, με την Τσέχα να το κατακτά με 6-2.

Η Γραμματικοπούλου είχε ξεκινήσει την πορεία της από τα προκριματικά της διοργάνωσης και έφτασε μέχρι το κυρίως ταμπλό, αποκλείοντας με σειρά τις Τερέζα Μρντέζα, Πρισίλα Χον και Κόνι Πέριν. Το Νο. 185 της παγκόσμιας κατάταξης, θα επιστρέψει τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα και θα επικεντρωθεί στη μάχη της Εθνικής ομάδας στο Fed Cup.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από