Αποκλείστηκε η Παπαμιχαήλ

Η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γουίμπλεντον από την  Σέρβα, Ναταλίγια Σεβάνοβιτς.

Δεν τα κατάφερε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ. Η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε στον δεύτερο γύρο των προκριματικών του Γουίμπλεντον με 2-0 σετ (6-2, 6-4) από την Σέρβα, Ναταλίγια Σεβάνοβιτς και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η συμπατριώτισσά μας δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό της αντιπάλου της και μοιραία ηττήθηκε, με την Σέρβα να παίρνει τη νίκη και μαζί την πρόκριση για τον τρίτο και τελευταίο προκριματικό γύρο του τρίτου Grand Slam της φετινής σεζόν.

Στο πρώτο σετ οι δύο τενίστριες πήγαιναν χέρι – χέρι στο σκορ μέχρι το 3-2, όταν η Σέρβα έκανε μπρέικ και προηγήθηκε με 4-2. Στο 8ο γκέιμ έσπασε για δεύτερη φορά το σερβίς της Δέσποινας και με 6-2 έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Στο δεύτερο σετ η Σεβάνοβιτς έκανε μπρέικ στο 4ο γκέιμ και προηγήθηκε με 3-1. Στο 7ο γκέιμ η Παπαμιχαήλ πήρε πίσω το μπρέικ και μείωσε σε 4-3, ενώ λίγο αργότερα ισοφάρισε σε 4-4. Η αντεπίθεση ης Ελληνίδας τενίστριας όμως δεν είχε συνέχεια. Η Σέρβα κράτησε το σερβίς της και έκανε το 5-4 και στη συνέχεια έκανε μπρέικ. Εφτασε στο 6-4 και πήρε τη νίκη – πρόκριση με 2-0 σετ, μετά από 94 λεπτά παιχνιδιού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από