Εντυπωσιακή η Σάκκαρη, «καθάρισε» και την Κρούνιτς

Η Ελληνίδα τενίστρια κέρδισε με 2-0 σετ την Αλεξάντρα Κρούνιτς και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Οπεν της Κωνσταντινούπολης.

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το επιβεβαίωσε με την εύκολη νίκη που πήρε απέναντι στην Αλεξάντρα Κρούνιτς με 2-0 σετ (6-3, 6-1) και την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Όπεν της Κωνσταντινούπολης.

Η Ελληνίδα τενίστρια, η οποία πέτυχε την 5η συνεχόμενη νίκη της στο χώμα, αντιμετώπισε για τρίτη φορά στην καριέρα της την Σέρβα και κατάφερε να κάνει το «3 στα 3». Η 22χρονη έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις της και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλό της.

Η Σάκκαρη ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε με 4-1 της Κρούνιτς, με την Ελληνίδα τενίστρια να κερδίζει το πρώτο σετ με 6-3. Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο σετ, με τη συμπατριώτισσα μας, Νο. 44 στην παγκόσμια κατάταξη, να προηγείται γρήγορα με 2-0. Η Μαρία συνέχισε δυνατά, προηγήθηκε με 5-1 και με μπρέικ στο 7ο γκέιμ έκανε το 6-1. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι διήρκησε μόλις 67 λεπτά, με την Σάκκαρη να φτάνει σε μια πολύ άνετη επικράτηση.

Στα προημιτελικά του θεσμού η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Αράντχα Ρους, η οποία προέρχεται από τα προκριματικά. Η τενίστρια από την Ολλανδία στο δεύτερο γύρο επικράτησε με ανατροπή της Ντάνκα Κόβινιτς με 2-6, 6-2, 6-0.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από