Τσιτσιπάς: Θύελλα στο Twitter για το «είσαι «μ@@@μενη»;» στη μητέρα του

Αμέσως μετά τον έντονο διαπληκτισμό που είχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς με την μητέρα του, τα σχόλια στο Twitter πήραν φωτιά.

Εξαλλοι με τον Στέφανο Τσιτσιπά έγιναν οι χρήστες του Twitter μετά τον έντονο διαπληκτισμό που είχε ο κορυφαίος τενίστας με τη μητέρα του η οποία του έδινε οδηγίες στα ρωσικά κατά τη διάρκεια ενός μπρέικ που δέχθηκε από τον Ντανίλ Μεντβέντνεφ στο Open Rome.

Όλα άρχισαν όταν η μητέρα του ξεκίνησε να του δίνει οδηγίες στα ρώσικα, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να εξοργίζεται και να της ζητάει να μιλάει στα ελληνικά. Λίγο αργότερα μάλιστα η κατάσταση ξέφυγε ακόμα περισσότερο, με τον Ελληνα τενίστα να διώχνει τη μητέρα του από το box του.

Διαβάστε επίσης: Οι οκτώ φορές που ο Ολυμπιακός πάλεψε για την κορυφή της Ευρώπης (vids)

Ο Τσιτσιπάς γύρισε και της είπε: «Μη μιλάς στα ρωσικά. Μίλα στα ελληνικά. Στα ρωσικά μη μιλάς. Μάνα σερβίρω και μιλάς στα ρωσικά.

Φύγε από το γήπεδο καλύτερα μη μιλάς στα ρωσικά. Μαλακισμένη είσαι τελείως; Δεν μπορώ να καταλάβω τι περνάει από το μυαλό σου. Μιλάει στη δική της γλώσσα. Αν έχεις το Θεό σου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Στέφανος.

Και εν συνεχεία, πριν μπει στο κορτ για την έναρξη στο δεύτερο σετ -με τη μητέρα του να έχει πάει από πάνω του για να του πει κάτι- ο Τσιτσιπάς γύρισε και είπε προς τον διαιτητή: «Πρέπει να φύγει από το γήπεδο. Δεν μπορώ. Άμα συνεχίσω πρέπει να γίνει με το δικό μου τρόπο».

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από