Πάλεψε, αλλά «λύγισε» η Σάκκαρη

Η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε στον πρώτο γύρο του Masters της Μαδρίτης με 2-0 σετ από την Κικί Μπέρτενς.

Σύντομη αποδείχθηκε η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο Masters της Μαδρίτης, καθώς στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης ηττήθηκε με 2-0 σετ από την Κικί Μπέρτενς. Η Ελληνίδα τενίστρια πάλεψε, αλλά δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, με την αντίπαλό της να παίρνει το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Στο πρώτο σετ η Σάκκαρη ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε με 4-1, ωστόσο, η Μπέρτενς απάντησε και ισοφάρισε σε 4-4. Το Νο. 20 της παγκόσμιας κατάταξης είχε βρει ρυθμό, με την Ελληνίδα τενίστρια να δυσκολεύεται πολύ τόσο στα δικά της όσο και στα σέρβις γκέιμς της αντιπάλου της. Η Ολλανδέζα συνέχισε το σερί της, πήρε δύο ακόμα γκέιμς, φτάνοντας τα πέντε σερί (6-4) και έκανε το 1-0 στα σετ.

Στην αρχή του δεύτερου σετ η Μαρία Σάκκαρη προσπάθησε να κάνει την αντεπίθεσή της, πήρε τα πρώτα τρία γκέιμς που σέρβιρε, αλλά δεν είχε απαντήσεις στα σερβίς της Μπέρτενς. Η Ολλανδέζα στο 7ο γκέιμ του δεύτερου σετ έκανε το μπρέικ, προηγήθηκε με 4-3 και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη. Η Μπέρτενς με μεγάλα σερβίς πήρε τους πόντους που χρειαζόταν, έκανε το 6-4 και το 2-0 σε 1 ώρα και 28 λεπτά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από