Με Κέρμπερ στον τρίτο γύρο η Σάκκαρη (vid)

Την αντίπαλό της στον τρίτο γύρο του Internazionali BNL d’ Italia έμαθε η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια στη φάση των «16» της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει την Αντζελίκ Κέρμπερ, η οποία χρειάστηκε 2,5 ώρες προκειμένου να κάμψει την αντίσταση της Ιρίνα-Καμέλια Μπέγκου (2-1 σετ). Η Γερμανίδα, πρώην Νο. 1 και νυν Νο. 12 της παγκόσμιας […]

Την αντίπαλό της στον τρίτο γύρο του Internazionali BNL d’ Italia έμαθε η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια στη φάση των «16» της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει την Αντζελίκ Κέρμπερ, η οποία χρειάστηκε 2,5 ώρες προκειμένου να κάμψει την αντίσταση της Ιρίνα-Καμέλια Μπέγκου (2-1 σετ).

Η Γερμανίδα, πρώην Νο. 1 και νυν Νο. 12 της παγκόσμιας κατάταξης, έχασε το πρώτο σετ με 6-3, ωστόσο, ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση και με 7-5, 7-5 πήρε την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Υπενθυμίζουμε ότι το μεσημέρι της Τετάρτης η Σάκκαρη παίζοντας εξαιρετικό τένις στο δεύτερο και τρίτο σετ, κέρδισε με 2-1 σετ την Καρολίνα Πλίσκοβα και πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα της.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ελληνίδα τενίστρια και την Κέρμπερ είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Πέμπτης, με τις δύο τενίστριες να βρίσκονται αντιμέτωπες για δεύτερη φορά στην καριέρα τους. Η πρώτη ήταν το 2016 στο Χονγκ Κονγκ, με την Κέρμπερ, Νο. 1 τότε, να κερδίζει την Σάκκαρη με 6-4, 6-4.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από