Δεν τα κατάφερε η Μαρία Σάκκαρη (vids)

Η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε από την Αντζελίκ Κέρμπερ στον τρίτο γύρο του Internazionali BNL d' Italia με 2-0 σετ και αποχαιρέτησε τη Ρώμη.

Την ήττα στον τρίτο γύρο του Internazionali BNL d’ Italia από την Αντζελίκ Κέρμπερ γνώρισε το μεσημέρι της Πέμπτης η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα τενίστρια παρουσιάστηκε κουρασμένη από την υπερπροσπάθεια που έκανε στον αγώνα με την Καρολίνα Πλίσκοβα και αποχαιρέτησε τη Ρώμη. Η 22χρονη ολοκλήρωσε την περιπέτειά της στην «αιώνια πόλη», πετυχαίνοντας 2 μεγάλες νίκες απέναντι σε Μπέρτενς και Πλίσκοβα, οι οποίες της έδωσαν το εισιτήριο για την είσοδό της στο Top 40 της παγκόσμιας κατάταξης.

Στο σημερινό παιχνίδι η Σάκκαρη πλήρωσε ακριβά τα πολλά αβίαστα λάθη που έκανε, με τη Γερμανίδα να κερδίζει εύκολα με 6-1, 6-1.  Το πρώην Νο.1 και νυν Νο 12, εκμεταλλεύτηκε τη μέτρια εμφάνιση της Ελληνίδας και πέρασε στον επόμενο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει την περσινή πρωταθλήτρια, Ελίνα Σβιτόλινα.

Η Μαρία πλέον στρέφει το βλέμμα της στο Ρολάντ Γκαρός με στόχο να πετύχει ακόμα σπουδαιότερες νίκες και να ανέβει ακόμα πιο ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη.

Δείτε βίντεο από την αναμέτρηση:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από