Ρολάντ Γκαρός: Αποκλείστηκε ο Κοκκινάκης (vid)

Ρολάντ Γκαρός: Αποκλείστηκε ο Κοκκινάκης (vid)

Δεν τα κατάφερε ο Θανάσης Κοκκινάκης. Ο 22χρονος τενίστας, ο οποίος ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες την πορεία του στα προκριματικά του Ρολάντ Γκαρός, ηττήθηκε στο δεύτερο γύρο με 2-1 σετ από τον Γίργκεν Τσοπ και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

Ο Ελληνοαυστραλός, ο οποίος πλέον έχει πέσει στο Νο. 148 της παγκόσμιας κατάταξης, πήρε το πρώτο σετ στο τάι μπρέικ (7-6), ωστόσο, στη συνέχεια έριξε την απόδοσή του και μοιραία αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Ο Τσοπ μετά το χαμένο τάι μπρέικ επέστρεψε δριμύτερος, πήρε το δεύτερο σετ με 6-1 και ισοφάρισε σε 1-1 την αναμέτρηση. Στο τρίτο και καθοριστικό σετ, ο Κοκκινάκης λύγισε από τα πολλά αβίαστα λάθη, με τον Τσοπ να κάνει το 6-2 και να παίρνει το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο.

Ο 22χρονος πλέον θα παρακολουθήσει από την τηλεόραση τη διοργάνωση, η οποία ξεκινάει την Κυριακή 27 Μαΐου. Υπενθυμίζουμε ότι στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης θα βρεθεί τόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όσο και ο Μάρκος Παγδατής, ενώ οι δύο τους θα παίξουν και στο κυρίως ταμπλό του διπλού.

Δείτε το βίντεο με το ματς πόιντ του Τσοπ:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από