Ρολάντ Γκαρός: Τραυματίστηκε και εγκατέλειψε ο Παγδατής (vids)

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Κύπριου τενίστα, ο οποίος στο δεύτερο σετ του παιχνιδιού με τον Ζιράλντο τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι και εγκατέλειψε.

Ατυχος στάθηκε ο Μάρκος Παγδατής στον αγώνα με τον Σαντιάγκο Ζιράλντο για τον πρώτο γύρο του Ρολάντ Γκαρός, καθώς στα μέσα του δεύτερου σετ τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι και εγκατέλειψε. Ο Κύπριος σε εκείνο το σημείο ήταν μπροστά στο σκορ με 6-3, 4-2, με τον αντίπαλό του να μην μπορεί να βρει «αντίδοτο» στα χτυπήματα του έμπειρου τενίστα.

Όλα έδειχναν να βαίνουν καλώς για τον Μάρκο, ο οποίος, όμως, σε μια ανύποπτη στιγμή ένιωσε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό και κατάλαβε αμέσως ότι πρόκειται για κάτι σοβαρό. Ο 32χρονος ξέσπασε σε κλάματα και ζήτησε τη βοήθεια του γιατρού, ο οποίος του έδεσε το πόδι, αλλά δεν μπορούσε να του απαλύνει τον πόνο.

Ο Μάρκος επέστρεψε στο κορτ και μετά από λίγους πόντους εγκατέλειψε, με τον κόσμο που βρισκόταν στο γήπεδο να του χαρίζει το πιο ζεστό του χειροκρότημα. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί σεζόν, στην οποία ο Παγδατής δεν πετυχαίνει ούτε μία νίκη στο χώμα.

Από την άλλη, ο Ζιράλντο πήρε μια ανέλπιστη νίκη και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ, που κέρδισε με 3-2 σετ τον Ντένις Ιστομιν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από