Η Κάρλα Σουάρες Ναβάρο στο δρόμο της Σάκκαρη

Η Ισπανίδα ισοπέδωσε με 2-0 σετ (6-0, 6-1) την Αννα Κόνχου και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο του Ρολάντ Γκαρός, όπου θα αντιμετωπίσει την Ελληνίδα τενίστρια.

Την πολύπειρη Κάρλα Σουάρες Ναβάρο θα αντιμετωπίσει στο δεύτερο γύρο του Ρολάντ Γκαρός η Μαρία Σάκκαρη. Η Ισπανίδα τενίστρια το μεσημέρι της Δευτέρας κέρδισε άνετα την Αννα Κόνχου με 2-0 σετ (6-0, 6-1) και προκρίθηκε στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης.

Η 29χρονη πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα πήρε το εισιτήριο για τη φάση των «64». Η Σουάρες Ναβάρο έσπασε 6 φορές το σερβίς της Κόνχου, κέρδισε 52 πόντους έναντι 22 της αντιπάλου της και έφτασε με χαρακτηριστική άνεση στη νίκη-πρόκριση.

Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τη Σάκκαρη, η οποία επίσης αποδίδει εξαιρετικά στο χώμα. Αυτή θα είναι η τρίτη αναμέτρηση για τις δύο τενίστριες, με την Ισπανίδα να έχει επικρατήσει στις δύο προηγούμενες. Συγκεκριμένα, αναμετρήθηκαν το 2016 στο Αυστραλιανό Οπεν, με την Σουάρες Ναβάρο να κερδίζει με 2-1 σετ, ενώ βρέθηκαν αντιμέτωπες και το 2017 στο Ρολάντ Γκαρός, όπου η Ισπανίδα επικράτησε στα δύο σετ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από