Ρολάν Γκαρός: Χάλεπ και Μουγκουρούθα στα ημιτελικά (vids)

Η Ρουμάνα κέρδισε με 2-1 σετ την Κέρμπερ και η Ισπανίδα επικράτησε με 2-0 σετ της Σαράποβα. Κις-Στίφενς το άλλο ζευγάρι, από το οποίο θα προκύψει ο μεγάλος τελικός.

«Εκλεισε» το μεγάλο ραντεβού! Σιμόνα Χάλεπ και Γκαρμπίν Μουγκουρούθα θα παλέψουν την Πέμπτη για μία θέση στον μεγάλο τελικό του Ρολάν Γκαρός. Η Ρουμάνα , Νο. 1 στην παγκόσμια κατάταξη, επικράτησε της Αντζελίκ Κέρμπερ με 2-1 σετ και προκρίθηκε στους «4» του γαλλικού Γκραντ Σλαμ. Από την άλλη, η Ισπανίδα νίκησε με 2-0 σετ την Μαρία Σαράποβα και σφράγισε το εισιτήριό της για την επόμενη φάση.

https://www.youtube.com/watch?v=ITJ4RDKxyOA

Η νικήτρια του ζευγαριού Χάλεπ-Μουγκουρούθα εκτός από το εισιτήριο για τον τελικό θα πάρει μαζί και το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης. Αυτή θα είναι η 6η φορά που οι δύο τενίστριες θα βρεθούν αντιμέτωπες, με την Ισπανίδα να έχει το πάνω χέρι, καθώς έχει επικρατήσει στα 4 από τα 5 μεταξύ τους παιχνίδια.

https://www.youtube.com/watch?v=us_ud7CSbDM

Υπενθυμίζουμε ότι το άλλο εισιτήριο για τον τελικό θα κριθεί ανάμεσα στην Μάντισον Κις και την Σλόαν Στίφενς. Οι δύο Αμερικανίδες θα παλέψουν για την πρόκριση στο μεγάλο τελικό. Η Στέφενς έχει το απόλυτα στα μεταξύ τους παιχνίδια, καθώς μετράει 2 νίκες σε ισάριθμα ματς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από