Σαράποβα: «Ήθελα να κλείσω τη σεζόν στη Μόσχα»

Η Μαρία Σαράποβα δεν κατάφερε να διακριθεί στο όπεν της Μόσχας (Kremlin Cup) και αποκλείστηκε στον 1ο γύρο από την Μαγκνταλένα Ριμπαρίκοβα Την προηγούμενη Κυριακή όμως κατέκτησε στο Τιαντζίν το πρώτο τρόπαιο μετά την επιστροφή της στην αγωνιστική δράση και η πορεία της στην παγκόσμια κατάταξη είναι ανοδική και ήδη έχει φτάσει στο νο 57. […]

Η Μαρία Σαράποβα δεν κατάφερε να διακριθεί στο όπεν της Μόσχας (Kremlin Cup) και αποκλείστηκε στον 1ο γύρο από την Μαγκνταλένα Ριμπαρίκοβα

Την προηγούμενη Κυριακή όμως κατέκτησε στο Τιαντζίν το πρώτο τρόπαιο μετά την επιστροφή της στην αγωνιστική δράση και η πορεία της στην παγκόσμια κατάταξη είναι ανοδική και ήδη έχει φτάσει στο νο 57.

Όπως η ίδια δήλωσε, είναι αποφασισμένη να παραμείνει για πολλά χρόνια στα κορτ, παρά τον αποκλεισμό στη Ρωσία, τονίζοντας πως έχει να δώσει ακόμη πολλούς αγώνες με τη Σερένα Γουίλιαμς, η οποία απουσίασε από τους αγώνες λόγω της εγκυμοσύνης της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Σαράποβα:

«Δεν μετανιώνω που αγωνίστηκα στη Μόσχα, γιατί ήθελα να κλείσω εδώ τη σεζόν. Αν ήταν κάποιο άλλο τουρνουά, μπορεί και να μην μετείχα μετά τη νίκη στην Κίνα, αλλά αυτό εδώ δεν ήθελα να το χάσω. Ήθελα να νικήσω μπροστά στους συμπατριώτες μου και γνώριζα ότι με υποστήριζε όλη η Ρωσία.

«Εχω μπροστά μου ακόμη πολλά χρόνια στο τένις και έχω να δώσω στο μέλλον πολλούς αγώνες με τη Σερένα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από