Ο Τσιτσιπάς επέστρεψε ξανά στις προπονήσεις με τον πατέρα του – Η πρώτη του φωτογραφία (pic)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση με τον πατέρα του, Απόστολο, στη νέα «μετά Ιβανίσεβιτς» εποχή.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανακοίνωσε πριν δύο μέρες το «διαζύγιο» με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς μέσω ενός Instagram story, στο οποίο μάλιστα χαρακτήρισε «σύντομη αλλά έντονη» τη συνεργασία του με τον 53χρονο προπονητή.

Οι δηλώσεις του Ιβανίσεβιτς λίγες μέρες μετά τον πρόωρο αποκλεισμό του Τσιτσιπά στο Wimbledon, φαίνεται πως ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους στο να παρθεί αυτή η απόφαση και πλέον ο Τσιτσιπάς επέστρεψε στις προπονήσεις με τον πατέρα του, Απόστολο.

Η φωτογραφία όπου ο Τσιτσιπάς προπονείται ξανά με τον πατέρα του

Ο Κροάτης προπονητής ευχαρίστησε την Παρασκευή 25/07 τον Τσιτσιπά για τη συνεργασίας τους, ενώ πρόσθεσε μεταξύ άλλων ότι ο πιο κατάλληλος άνθρωπος για να κοουτσάρει τον Έλληνα τενίστα είναι ο πατέρας του.

«Μιλήσαμε χθες, χωρίς καμία παρεξήγηση, ευχαριστήσαμε ο ένας τον άλλον. Αποφάσισε να δοκιμάσει ξανά με τον πατέρα του και ειλικρινά το πιστεύω πως ο μόνος που μπορεί να τον προπονήσει είναι ο πατέρας του. Έχει παίξει το καλύτερο του τένις μαζί του, τον ξέρει καλύτερα από όλους. Είναι οικογενειακή υπόθεση. Είναι η καλύτερη απόφαση, του εύχομαι ό,τι καλύτερο. Ο Στεφ είναι πολύ καλός παίκτης.

Του το είπα και χθες. Τίποτα δε θα αλλάξει αν δεν ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα στο μυαλό του. Αν δεν είσαι έτοιμος ψυχικά, σωματικά και συναισθηματικά, ειδικά ψυχικά, να παίξεις ώρες με τους καλύτερους, τότε δεν έχεις καμία τύχη να σταθείς στο κορυφαίο επίπεδο, ήταν τα λόγια του Γκόραν Ιβανίσεβιτς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από