Ο Απόστολος είναι και πάλι ο προπονητής του Στέφανου Τσιτσιπά, μετά τη λύση της συνεργασίας του Ελληνα τενίστα με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς.
Την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Απόστολου Τσιτσιπά πραγματοποίησε ο Στέφανος. Ο Ελληνας τενίστας, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Κροάτη Γκόραν Ιβανίσεβιτς, που έληξε επεισοδιακά, προσέλαβε και πάλι ως προπονητή του τον πατέρα του, Απόστολο, με τον οποίο είχαν πετύχει σπουδαία πράγματα στο παρελθόν.
Ο Στέφανος και ο Απόστολος αυτές τις ημέρες βρίσκονται στον Καναδά για το 1000άρι τουρνουά του Τορόντο και μάλιστα πριν από λίγες ώρες ο 26χρονος πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στις εγκαταστάσεις του National Bank Open.
Διαβάστε επίσης: Όταν ο «Μέντι» είναι χαρούμενος…
Δίπλα του ήταν φυσικά ο Απόστολος, ο οποίος προσπαθεί να βελτιώσει τα κακώς κείμενα των τελευταίων μηνών, με στόχο την καλύτερη δυνατή παρουσία του Στέφανου στο τουρνουά του Τορόντο, αλλά και την καλύτερη προετοιμασία του ενόψει του US Open.
The first photo (in almost a year) of Coach Apostolos Tsitsipas training Stefanos in scorching Toronto, Canada
Apo’s shadow loomed large even when Stef was thousands of miles away
The ATP Masters 1000 outdoor hardcourt tennis tournament begins tomorrow – July 27, 2025 #NBO25 pic.twitter.com/FX2zy9sdAY
— TennisHYPEMedia (@TennisHypeMedia) July 26, 2025
Η κλήρωση του Τσιτσιπά
Ο Ελληνας τενίστας βρίσκεται στο Νο. 23 του ταμπλό και θα περάσει bye τον πρώτο γύρο.
Στον δεύτερο ο συμπατριώτης μας θα αντιμετωπίσει είτε τον Κρίστοφερ Ο’ Κόνελ είτε κάποιον τενιστα από τα προκριματικά. Με όποιον και αν παίξει, θα είναι το φαβορί για τη νίκη – πρόκριση στον τρίτο γύρο, όπου έχει ως πιθανό αντίπαλο τον Αλεξ Ντε Μινόρ.
Στους «16» Τσιτσιπάς και Ντε Μινόρ έχουν ως πιθανούς αντιπάλους τους Φράνσις Τιαφό και Κάμερον Νόρι και στα προημιτελικά τους Μπεν Σέλτον και Φλάβιο Κομπολι. Στο ίδιο μισό βρίσκονται επίσης οι Τέιλορ Φριτζ και Αντρέι Ρούμπλεφ, τους οποίους μπορούν να βρουν απέναντί τους στα ημιτελικά του τουρνουά.
Στην άλλη πλευρά βρίσκονται οι Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Χόλγκερ Ρούνε, Ντανίλ Μεντβέντεφ, Λορέντσο Μουσέτι και Κάσπερ Ρουντ, τους οποίους ο Τσιτσιπάς μπορεί να αντιμετωπίσει μόνο στον τελικό.