Τσάρλεστον: Η Μπαντόσα στον δρόμο της Σάκκαρη!

Πιθανή μάχη Σάκκαρη – Μπαντόσα στον δεύτερο γύρο του τουρνουά του Τσάρλεστον.

Την περιπέτειά της στη χωμάτινη σεζόν ξεκινάει η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα τενίστρια μπαίνει στην clay court season για το 2026 από τις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα από το τουρνουά του Τσάρλεστον, όπου μάλιστα θα είναι στο Νο.10 του ταμπλό. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι περνάει bye τον πρώτο γύρο της αμερικάνικης διοργάνωσης και θα ξεκινήσει από τον δεύτερο. Εκεί μάλιστα είναι πολύ πιθανό να βρει απέναντί της την Πάουλα Μπαντόσα, η οποία στον πρώτο γύρο θα παίξει είτε με παίκτρια από τα προκριματικά είτε με lucky loser.

Στον τρίτο γύρο υπάρχει ως πιθανή αντίπαλος η Αννα Καλίνσκαγια, στα προημιτελικά οι Ίβα Γιόβιτς και Σοφία Κενίν και στα ημιτελικά η Τζέσικα Πεγκούλα. Στην άλλη άκρη του ταμπλό βρίσκονται μεταξύ άλλων οι Εκατερίνα Αλεξάντροβα, Μπελίντα Μπέντσιτς και Μάντισον Κις, τις οποίες η Μαρία μπορεί να βρει μόνο στον τελικό.

Η Σάκκαρη φέτος μέχρι στιγμής έχει 8/6, ενώ τελευταίο τουρνουά που έπαιξε ήταν αυτό στο Μαϊάμι, όπου ηττήθηκε στους «64» από την Αλίσια Παρκς με 2-0 σετ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από