ATP Finals: «Καθάρισε» τον Ζβέρεφ και αγκάλιασε την πρόκριση ο Τζόκοβιτς (vid)

Ο Σέρβος επικράτησε με 2-0 σετ του Γερμανού και έκανε καθοριστικό βήμα για την πρόκρισή του στην 4άδα του ATP Finals.

Εχει πάρει φόρα και δεν σταματάει πουθενά ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος τενίστας, που πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, «σάρωσε» με 2-0 σετ (6-4, 6-1) τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και έκανε καθοριστικό βήμα για την πρόκρισή του στα ημιτελικά του ATP Finals.

Ο Νόλε απέναντι στον Γερμανό τενίστα έχασε μόνο 5 γκέιμς και χρειάστηκε μόλις 76’ για να καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιό του. Ο Τζόκοβιτς με μια ακόμα πολύ καλή εμφάνιση διπλασίασε τις νίκες του και πλέον βρίσκεται μια… ανάσα από την είσοδό του στην 4άδα της διοργάνωσης. Παράλληλα, αυτή ήταν η 2η νίκη του Νόβακ απέναντι στον Σάσα σε 3 αναμετρήσεις και δεύτερη μέσα σε λίγες εβδομάδες, καθώς τον είχε κερδίσει στα ημιτελικά της Σανγκάης επίσης με 2-0 σετ.

Στο σημερινό παιχνίδι, πάντως, ο Ζβέρεφ κοίταξε στα μάτια στο πρώτο σετ τον Τζόκοβιτς και στο 4-4 είχε 2 ευκαιρίες για μπρέικ. Ο Σέρβος έδειξε χαρακτήρα, έσβησε τα μπρέικ πόιντς, πήρε το γκέιμ και στο επόμενο έκανε μπρέικ για το 6-4 και το 1-0. Στο δεύτερο ο Τζόκοβιτς κυριάρχησε απόλυτα και με 6-1 έκανε το 2-0 στα σετ και πανηγύρισε μια ακόμα νίκη στη φετινή σεζόν.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

https://www.youtube.com/watch?v=-H1j2AcYNGQ

Και τη βαθμολογία του ομίλου:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από