Αποκλεισμός για τον Κύργιο, αποχώρησε ο Κοκκινάκης

Ο Νικ Κύργιος αποχαιρέτησε το Αυστραλιανό Όπεν καθώς ηττήθηκε από τον Μίλος Ράονιτς, ενώ «αντίο» είπε και ο Θανάσης Κοκκινάκης, ο οποίος τραυματίστηκε ενώ κέρδιζε 1-0 σετ τον Ιάπωνα Τάρο Ντάνιελ.

Μία καλύτερη επιστροφή στα κορτ ονειρευόταν ο Νικ Κύργιος, πόσο μάλλον μπροστά στο κοινό του, ωστόσο δεν κατάφερε να ξεκινήσει νικηφόρα στο Αυστραλιανό Όπεν. Ο 23χρονος Ελληνοαυστραλός, Νο 52 στον κόσμο, ηττήθηκε στην πρεμιέρα με 6-4, 7-6(5), 6-4 από τον Μίλος Ράονιτς, νο 17 στην παγκόσμια κατάταξη και αποκλείστηκε.

Στον Β’ γύρο ο 28χρονος Καναδός θα αντιμετωπίσει τον Σταν Βαβρίνκα, νο 59 στον κόσμο, ο οποίος προκρίθηκε μετά την εγκατάλειψη λόγω τραυματισμού του Λετονού Έρνεστ Γκούλμπις (νο 86) κι ενώ είχε χάσει το πρώτο σετ με 6-3, αλλά νικούσε στο δεύτερο 3-1.

Όμως τραυματίας αποχώρησε και ο Θανάσης Κοκκινάκης. Ο έτερος Ελληνοαυστραλός τενίστας (νο 144), ο οποίος μπήκε από τα προκριματικά στο κυρίως ταμπλό του Αυστραλιανού όπεν, αντιμετώπισε τον 25χρονο Ιάπωνα Τάρο Ντάνιελ (νο 82 στον κόσμο), πήρε το πρώτο σετ με 7-5 κι ενώ στο δεύτερο έχανε με 4-2, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από