Fed Cup: Παρέμεινε στο Group I η Ελλάδα

Η Μαρία Σάκκαρη κέρδισε την Νταλίλα Γιακούποβιτς με 2-1 σετ και η Ελλάδα πήρε το tie με την Σλοβακία, εξασφαλίζοντας την 3η θέση στον όμιλο και την παραμονή στο Group I.

Η Μαρία Σάκκαρη κράτησε ψηλά την ελληνική σημαία! Η 24χρονη τενίστρια κέρδισε με ανατροπή 2-1 σετ την Νταλίλα Γιακούποβιτς και βοήθησε την Ελλάδα να κάνει το 2-0 στο tie με την Σλοβακία για το Fed Cup. Μια σπουδαία νίκη για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, με την οποία η γαλανόλευκη εξασφάλισε την 3η θέση στον όμιλο και παρέμεινε στο Group I.

Το παιχνίδι απέναντι στην Σλοβάκα δεν ήταν εύκολο, ωστόσο, η Μαρία απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι έχει τσαγανό και δεν τα παρατάει. Η Σάκκαρη έχασε το πρώτο σετ με 6-4, αλλά στο δεύτερο επέστρεψε δριμύτερη και με 6-4 ισοφάρισε σε 1-1 το παιχνίδι. Στο τρίτο σετ η 24χρονη παρέμεινε σοβαρή και με 6-3 έκανε το 2-1, πανηγυρίζοντας μια σπουδαία νίκη, με την οποία η Ελλάδα απέφυγε την τέταρτη θέση και τα μπαράζ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Σάκκαρη κατάφερε να πάρει τη νίκη, παρότι αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στο σερβίς της. Η Μαρία μπορεί να είχε 5 άσους, αλλά ολοκλήρωσε τον αγώνα με 9 διπλά λάθη και μόλις 63% στο πρώτο σερβίς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από