Ντουμπάι: «Μαχητής» ο Παγδατής, πέρασε με ανατροπή στους «16» (vid)

Ο Κύπριος τενίστας κέρδισε με ανατροπή 2-1 σετ τον Μοχάμεντ Σαφγουάτ και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του τουρνουά που διεξάγεται στο Ντουμπάι.

Μετά από μία επική μάχη, που διήρκησε σχεδόν δύο ώρες και κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ο Μάρκος Παγδατής κέρδισε με ανατροπή 2-1 σετ τον Μοχάμεντ Σαφγουάτ και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του τουρνουά που διεξάγεται στο Ντουμπάι.

Ο Κύπριος τενίστας έδειξε χαρακτήρα όταν βρέθηκε να χάνει με 1-0 σετ (6-4) και μία υπομονή και επιμονή κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή. Ο Παγδατής, ο οποίος το 2016 ήταν φιναλίστ στο Ντουμπάι, μπήκε δυνατά στο δεύτερο σετ και προηγήθηκε με 3-0. Ο 33χρονος με νέο μπρέικ έκανε το 5-1 και λίγο αργότερα έφερε το ματς στα ίσια (6-3).

Στο τρίτο σετ έγινε μια πραγματική μάχη, με τον Μάρκο στο 9ο γκέιμ να σπάει το σερβίς του Αιγύπτιου και να κάνει το 5-4. Στο επόμενο σέρβιρε επιτυχώς και με 6-4 πήρε την πολυπόθητη νίκη. Ο Παγδατής, που για δεύτερη σερί χρονιά περνάει στους «16», στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μάριν Τσίλιτς – Γκαέλ Μονφίλς.

Με αυτή τη νίκη αναμένεται να επιστρέψει στο Top-100, καθώς πριν την έναρξη του τουρνουά βρισκόταν στο Νο.128 της παγκόσμιας κατάταξης.

Δείτε το βίντεο με το match point του Μάρκου:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από