Ντουμπάι: Τσιτσι… φαστ στα προημιτελικά! (vid)

Ασταμάτητος είναι ο Ελληνας τενίστας! Σε μόλις 57 λεπτά ξεπέταξε τον Ιγκόρ Γερασίμοφ με 2-0 σετ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά που διεξάγεται στο Ντουμπάι.

Φα-ντα-στι-κός! Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ του Ιγκόρ Γερασίμοφ (6-3, 6-1) και προκρίθηκε δια περιπάτου στα προημιτελικά του τουρνουά που διεξάγεται στο Ντουμπάι.

Ο Ελληνας τενίστας μάλιστα χρειάστηκε μόλις 57 λεπτά για να ξεπεράσει το εμπόδιο του 26χρονου Λευκορώσου, ο οποίος δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να φανεί ανταγωνιστικός απέναντι στο Νο.11 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο «Τσιτσιφάστ», ο οποίος προέρχεται από την κατάκτηση του τίτλου στη Μασσαλία, πέτυχε την 6η σερί νίκη του στο τουρ και απέδειξε περίτρανα ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Στο πρώτο σετ ο Στέφανος με γρήγορο μπρέικ στο τρίτο γκέιμ προηγήθηκε με 3-1 και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη. Στη συνέχεια δεν αντιμετώπισε πρόβλημα στο σερβίς του και το 6-3 ήρθε με… μαθητική ακρίβεια. Στο δεύτερο ο 20χρονος τενίστας ισοπέδωσε τον αντίπαλό του και με 6-1 έφτασε στο 2-0 και σε μία ακόμα νίκη στη φετινή σεζόν.

Στα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Χούμπερτ Χουρκάτς, ο οποίος νωρίτερα έκανε τη μεγάλη έκπληξη και απέκλεισε τον Iάπωνα Κέι Νισικόρι με 2-1 σετ (7-5, 5-7, 6-2). Οι δύο τενίστες θα αναμετρηθούν για τρίτη φορά στην καριέρα τους, με τον Ελληνα τενίστα να έχει κερδίσει και τα δύο προηγούμενα παιχνίδια σε Μασσαλία και Μιλάνο.

Υπενθυμίζουμε ότι αν ο Στέφανος προκριθεί στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, θα ανέβει για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Top 10! Μια σπουδαία επιτυχία, στην οποία ο Τσιτσιπάς βρίσκεται πλέον όλο και πιο κοντά μετά τη σημερινή του νίκη.

Δείτε βίντεο από την αναμέτρηση:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από