Φέντερερ – Τιμ στον τελικό του Indian Wells

Ο Αυστριακός τενίστας κέρδισε με 2-1 σετ τον Μίλος Ράονιτς, ενώ ο Ελβετός πέρασε στον τελικό χωρίς αγώνα, καθώς ο Ράφαελ Ναδάλ απέσυρε τη συμμετοχή του.

Στον τελικό του Indian Wells προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Ντομινίκ Τιμ, ο οποίος μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι κέρδισε τον Μίλος Ράονιτς και το βράδυ της Κυριακής θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον σημαντικότερο τίτλο στην καριέρα του.

Ο Αυστριακός κέρδισε με 2-1 σετ (7-6 [3], 6-7 [3], 6-4) τον υψηλόσωμο Καναδό, με τη μάχη να διαρκεί 2 ώρες και 31 λεπτά! Τα δύο πρώτα σετ κρίθηκαν στη ρώσικη ρουλέτα των τάι μπρέικ, με τον Τιμ να παίρνει το πρώτο και τον Ράονιτς το δεύτερο. Στο τρίτο ο Τιμ έκανε μπρέικ στο 5ο γκέιμ (3-2) και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη. Στα εναπομείναντα γκέιμ σέρβιρε σωστά, με το 6-4 να του δίνει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Εκεί ο Αυστριακός θα αντιμετωπίσει τον Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος πέρασε στον τελικό χωρίς να αγωνιστεί, καθώς λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό ο Ράφαελ Ναδάλ απέσυρε τη συμμετοχή του λόγω τραυματισμού. Αυτός θα είναι ο τρίτος τελικός ATP Masters 1000 για τον Τιμ, ο οποίος ήταν φιναλίστ στη Μαδρίτη το 2017 και το 2018.

Δείτε το βίντεο με το τελευταίο γκέιμ του αγώνα:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από