Ηττα στα σημεία για την Γραμματικοπούλου

Η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε στον πρώτο γύρο του τουρνουά που διεξάγεται στο Kofu της Ιαπωνίας με 2-1 σετ από την Σάντρα Σαμίρ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, το οποίο διήρκησε σχεδόν 3 ώρες, η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου ηττήθηκε από την Σάντρα Σαμίρ με 2-1 σετ (1-6, 7-5, 7-6 [5]) στον πρώτο γύρο του τουρνουά των 25.000 δολαρίων που διεξάγεται στο Kofu στην Ιαπωνία.

Η Ελληνίδα τενίστρια μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κέρδισε το πρώτο σετ με 6-1, ενώ στο δεύτερο προηγήθηκε με 5-4. Η Αιγύπτια, ωστόσο, έφερε τα πάνω – κάτω και με τρία σερί γκέιμς έκανε το 7-5 και ισοφάρισε σε 1-1.

Το τρίτο σετ κρίθηκε στη ρώσικη ρουλέτα του τάι μπρέικ, με την Σαμίρ να αποδεικνύεται πιο ψύχραιμη στο κρίσιμο σημείο και να παίρνει την πολυπόθητη νίκη, μετά από 2 ώρες και 52 λεπτά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Βαλεντίνη αγωνίστηκε και στο διπλό του Kofu International Open Tennis μαζί με την Αμερικανίδα Κουίν Γκλέασον, αλλά ηττήθηκαν από τις Ταϊβανές Κάι Τσεν Τσανγκ και Τσινγκ Ουέν Χσου με 6-3, 6-3.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από