Σάκκαρη: «Κοιμόμουν στο πρώτο σετ» (vid)

Με μια ιδιαίτερη φράση θέλησε να περιγράψει η Ελληνίδα πρωταθλήτρια την κακή της απόδοση στο πρώτο σετ κόντρα στην Όλγκα Ντανίλοβιτς για το Miami Open.

Η Μαρία Σάκκαρη… άργησε να πάρει μπρος στον αγώνα με την Όλγκα Ντανίλοβιτς στο Miami Open, κάτι που παραδέχθηκε και η ίδια, όντας καλεσμένη στο Tennis Channel.

Όπως δήλωσε, η κακή της απόδοση στο πρώτο σετ την έκανε να… «ξυπνήσει», γεγονός που ακολούθως βελτίωσε αισθητά την εικόνα της.

«Νομίζω πως κοιμόμουν στο πρώτο σετ. Ήμουν 1-6, 0-2 πίσω, είχα πολύ κακή διάθεση, ειδικά στο πρώτο σετ, αλλά είπα στον εαυτό μου: «Μαρία, πρέπει να ξυπνήσεις, πρέπει να κάνεις κάτι, τουλάχιστον προσπάθησε να παλέψεις, βάλε όλες τις μπάλες μέσα». Το τένις μου έγινε καλύτερο μετά από αυτό και πήρα τη νίκη».

Η Ελληνίδα τενίστρια, πάντως, αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι Έλληνες υποστηρικτές της στο Australian Open: «Ανατριχιάζω μόνο που μου το λέτε. Ήταν κάτι απίστευτο. Δεν ήταν μόνο το αποτέλεσμα, έχω παίξει ξανά άλλωστε στον τρίτο γύρο, αλλά όλη η ατμόσφαιρα ήταν μοναδική».

Όσον αφορά τον τραυματισμό που αντιμετώπιζε στα δάκτυλα του χεριού, η Μαρία ανέφερε πως τελικά βρήκε τη λύση με έναν όμως… ανέλπιστο τρόπο.

«Δεν ξέρω πως έγινε, δεν είμαι γιατρός, αλλά αυτό μου είπαν. Η θεραπεία που έκανα ήταν για τον αυχένα και μετά τα δάχτυλά μου έγιναν καλύτερα. Ξέρω πως ακούγεται περίεργο!».

https://youtu.be/Yig1sbdbBMw

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από