Η Μουγκουρούθα πήρε τη ρεβάνς από την Οσταπένκο

Η Ισπανίδα αντιμετώπισε την  20χρονη Λετονή για δεύτερη φορά  μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα με την Μουγκουρούθα να νικά την Οσταπένκο με 2-0, στο πλαίσιο του WTA Finals και να ρεφάρει την πρόσφατη ήττα της, κάνοντας παράλληλα το 4-1 στην μεταξύ τους κόντρα. Το πρώτο σετ άνηκε στην Μουγκουρούθα που με τρία break κατάφερε να […]

Η Ισπανίδα αντιμετώπισε την  20χρονη Λετονή για δεύτερη φορά  μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα με την Μουγκουρούθα να νικά την Οσταπένκο με 2-0, στο πλαίσιο του WTA Finals και να ρεφάρει την πρόσφατη ήττα της, κάνοντας παράλληλα το 4-1 στην μεταξύ τους κόντρα.

Το πρώτο σετ άνηκε στην Μουγκουρούθα που με τρία break κατάφερε να επικρατήσει στο σετ με 6-3 και να κάνει το 1-0. Στο δεύτερο σετ η Ισπανίδα βρέθηκε μπροστά με 5-1 και όλα έδειχναν πως θα καθαρίσει εύκολα την Οσταπένκο.

Η νικήτρια όμως του τελευταίου Roland Garros έδειξε την ποιότητά της και έκανε την τελική της αντεπίθεση. Μείωσε σε 5-4, ζόρισε την αντίπαλό της αλλά στο δέκατο game η Μουγκουρούθα, Νο. 2 της παγκόσμιας κατάταξης επικράτησε κάνοντας το 6-4 και τελικό 2-0 στα σετ πανηγυρίζοντας τη νίκη στην πρώτη αγωνιστική του White Group.

Δείτε τον winner της Ισπανίδας στην αναμέτρηση:

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από