Βαρκελώνη: Ο φανταστικός Τιμ πέταξε εκτός τον Ναδάλ!

Ο Αυστριακός έπαιξε φανταστικό τένις, κέρδισε με 2-0 σετ τον Ράφαελ Ναδάλ και προκρίθηκε στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον Μεντβέντεφ.

Το έκανε ξανά! Ο Ντομινίκ Τιμ παίζοντας καταπληκτικό τένις κέρδισε με 2-0 σετ τον Ράφα Ναδάλ και προκρίθηκε στον τελικό του 500άρι τουρνουά που διεξάγεται στην Βαρκελώνη.

Ο Αυστριακός, ο οποίος κέρδισε τον Ναδάλ στο χώμα για 4η φορά στην καριέρα του, ξεδίπλωσε στο κορτ το πλούσιο ταλέντο του και με ανεπανάληπτα χτυπήματα έβγαλε νοκ-άουτ τον Ισπανό, που έψαχνε τον 12ο τίτλο του στην Βαρκελώνη!

Ο Τιμ έκανε από ένα μπρέικ σε κάθε σετ και έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες για να σπάσει το σερβίς του Ναδάλ. Ο Αυστριακός με 6-4, 6-4 έφτασε στην πολυπόθητη νίκη και πλέον το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα θα αντιμετωπίσει τον Μεντβέντεφ στον μεγάλο τελικό.

Ο Ματαντόρ από την άλλη, πλήρωσε ακριβά τα πολλά αβίαστα λάθη και παρότι στο τέλος βρέθηκε σε θέση για μπρέικ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις τρεις ευκαιρίες που είχε. Στο 5-4 ο Ράφα προηγήθηκε με 0-40 στο σερβίς του Τιμ, αλλά ο Αυστριακός με πέντε σερί πόντους έκανε το 6-4 και πανηγύρισε τη σπουδαία νίκη – πρόκριση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από