Μαδρίτη: Στα προημιτελικά του διπλού ο Τσιτσιπάς!

Οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Γουέσλεϊ Κούλχοφ επικράτησαν με 2-0 σετ των Νίκολα Μέκτιτς και Φράνκο Σκούγκορ και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Mutua Madrid Open.

Την πρόκρισή τους στους «8» του διπλού στο χωμάτινο τουρνουά που διεξάγεται στην Μαδρίτη πανηγύρισαν οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Γουέσλεϊ Κούλχοφ.

Το ελληνοολλανδικό δίδυμο το βράδυ της Τετάρτης επικράτησε με 2-0 σετ των Κροατών Νίκολα Μέκτιτς και Φράνκο Σκούγκορ και προκρίθηκαν δια περιπάτου στα προημιτελικά.

Ο 20χρονος τενίστας και ο συμπαίκτης του νίκησαν με 6-2, 6-4 και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσουν τους Τζέιμι Μάρεϊ και Μπρούνο Σοάρες, οι οποίοι νίκησαν με 2-0 σετ τους Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο και Κέι Νισικόρ (7-6 [5], 6-2).

Στο παιχνίδι με τους Μέκτιτς και Σκούγκορ ο Τσιτσιπάς και ο Κούλχοφ μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με 5-1, ενώ λίγο αργότερα με 6-2 πήραν το πρώτο σετ. Στο δεύτερο πέτυχαν και πάλι γρήγορο μπρέικ, προστάτευσαν το σερβίς τους και με 6-4 έφτασαν στη νίκη.

Μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση από τον «Τσιτσιφάστ» και τον συμπαίκτη του, οι οποίοι νωρίτερα μέσα στη σεζόν είχαν φτάσει μέχρι τον τελικό του τουρνουά στο Μαϊάμι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από