Νέα νίκη για τον βιονικό Τσιτσιπα στη Μαδρίτη, στο διπλό!

Απτόητος συνεχίζει την εκπληκτική πορεία του ο Στέφανος Τσιτσιπάς που μαζί με τον Κούλχοφ, απέκλεισαν τους Μάρεϊ και Σοάρες με 2-0 σετ (6-2, 7-6) για τα προημιτελικά του Open της Μαδρίτης!

Μηχανή του τένις ο βιονικός Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο 20χρονος τενίστας έπαιξε τον τέταρτο αγώνα του σε διάστημα 30 ωρών στη Μαδρίτη (2 αναμετρήσεις για το μονό και άλλες 2 για το διπλό), κάνοντας το απόλυτο των τεσσάρων νικών, που αντιστοιχούν συνολικά σε 5 ώρες και 7 λεπτά τένις!

Στον τελευταίο χρονικά αγώνα του στο τουρνουά του διπλού, έπαιξε μαζί με τον Ολλανδό Γουέσλι Κούλχοφ και απέκλεισε στους 8 της διοργάνωσης τους Τζέιμι Μάρεϊ και Μπρούνο Σοάρες με 2-0 σετ (6-2, 7-6).

Πλέον οι δύο τενίστες βρίσκονται στα ημιτελικά της διοργάνωσης και θα αντιμετωπίσουν το νικητήριο ζευγάρι της κόντρας Ντεμόλινερ-Μεντβέντεφ εναντίων των Ροζέρ-Τετσάου, με έπαθλο τη συμμετοχή τους στον τελικό της διοργάνωσης.

Να υπενθυμίσουμε πως το απόγευμα της Παρασκευής και ώρα Ελλάδας 20:30, ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Ζβέρεφ για τους 8 του μονού τουρνουά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από