Δύσκολο το έργο της Γραμματικοπούλου στα προκριματικά του Γουίμπλεντον

Στον πρώτο προκριματικό γύρο η Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει την Καγια Τζουβάν από την Σλοβενία – Αναλυτικά ο δρόμος της προς το κυρίως ταμπλό του Γουίμπλεντον.

Την είσοδό της στο κυρίως ταμπλό του Γουίμπλεντον μέσα από τη διαδικασία των προκριματικών θα ψάξει η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου.

Η 22χρονη τενίστρια, η οποία έφτασε μέχρι τον τρίτο προκριματικό γύρο του Ρολάν Γκαρός, θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση και να βρεθεί στις 128 τενίστριες που θα λάβουν μέρος στο κυρίως ταμπλό του τρίτου Γκραντ Σλαμ της φετινής σεζόν.

Στον πρώτο γύρο η Ελληνίδα τενίστρια κληρώθηκε να αντιμετωπίσει το Νο.20 του ταμπλό των προκριματικών και Νο. 129 στην παγκόσμια κατάταξη, Καγια Τζουβάν. Η 18χρονη από την Σλοβενία είναι ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του ευρωπαϊκού τένις και αναμένεται να γίνει μια πολύ μεγάλη μάχη. Ο αγώνας θα είναι ο 4ος της ημέρας στο Court 12, με τον πρώτο να ξεκινάει στις 13:00 ώρα Ελλάδας.

Αν προκριθεί στο δεύτερο γύρο η 22χρονη θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Μπασάκ Εραϊντίν – Κίμπερλι Ζιμερμαν. ενώ στον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών, διασταυρώνεται με τα ζευγάρια των Κριστίνα Μακχέιλ – Αγιάνο Σιμίζου και Σαμπίνα Σαρίποβα – Κριστίνα Κούτσοβα.

Αυτή θα είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που θα λάβει μέρος στα προκριματικά του Γουίμπλεντον η Γραμματικοπούλου και θα προσπαθήσει να πετύχει την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση, καθώς τόσο το 2017 όσο και το 2018 είχε ηττηθεί στον πρώτο γύρο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από