Γουίμπλεντον: Ασταμάτητος ο Φέντερερ

Ο Ελβετός τενίστας επικράτησε πολύ εύκολα του Ιταλού Ματέο Μπερετίνι (3-0) και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τον Κέι Νισικόρι.

Μετά τους Ράφαελ Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Ρότζερ Φέντερερ προκρίθηκε στα προημιτελικά του Γουίμπλεντον. Ο Ελβετός τενίστας επικράτησε με 3-0 σετ (6-1, 6-2, 6-2)  του Ματέο Μπερετίνι και συνέχισε τον δρόμο του προς την κατάκτηση του τίτλου.

Αυτή ήταν η 99η νίκη του «μαέστρου» στο Γουίμπλεντον, ενώ πέρασε για 17η στην καριέρα του στα προημιτελικά του βρετανικού Γκραντ Σλαμ. Ο 38χρονος πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και ολοκλήρωσε τον αγώνα με 23 winners και μόλις 5 αβίαστα λάθη.

Ο Μπερετίνι από την άλλη, μπορεί να είχε 11 νίκες στα τελευταία 12 ματς, αλλά σήμερα αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων. Εκανε 23 αβίαστα λάθη και είχε μόνο 14 winners, ενώ δέχθηκε 6 μπρέικ.

Ο Φέντερερ εκμεταλλεύτηκε το κακό βράδυ του Ιταλού και πήρε το εισιτήριο για την τελική 8άδα της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τον Κέι Νισικόρι, που επικράτησε με 3-1 σετ του Κουκούσκιν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από