Πάλεψε αλλά έχασε ο Κύργιος στο Σινσινάτι (vids)

Ο Νικ Κύργιος δεν τα κατάφερε κόντρα στον Κάρεν Κατσάνοφ ο οποίος επικράτησε με 2-1 σετ (7-6, 6-7, 2-6) και άφησε εκτός τον Ελληνοαυστραλό τενίστα από το τουρνουά του Σινσινάτι. Έξαλλος ο Κύργιος έβρισε τον διαιτητή και έσπασε ρακέτες.

Επεισοδιακό ήταν ακόμη ένα ματς του Νικ Κύργιου. Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας πάλεψε σκληρά κόντρα στον Κάρεν Κατσάνοφ αλλά ο Ρώσος ήταν αυτός που νίκησε με 2-1 σετ (7-6, 6-7, 2-6) και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του τουρνουά στο Σινσινάτι. Με τον διαιτητή και τις… ρακέτες του τα έβαλε για άλλη μία φορά ο Κύργιος.

Όσον αφορά στο ματς, ο Κύργιος επέστρεψε από το 2-5 στο πρώτο σετ και μάλιστα το κέρδισε στο tie break με 7-3. Στο δεύτερο σετ ο Κύργιος έφτασε πολύ κοντά στο να το κατακτήσει και να φτάσει στη νίκη αλλά τελικά το έχασε με 7-4 στο tie break και το ματς ήρθε στο 1-1.

Κατά τη διάρκεια του σετ όμως ο διαιτητής έδωσε ποινή για καθυστέρηση στον Κύργιο ο οποίος έγινε έξαλλος και άρχισε να βρίζει. Ζήτησε να πάει στην τουαλέτα, ο διαιτητής του αρνήθηκε και τότε έφυγε για τα αποδυτήρια με δύο ρακέτες τις οποίες έσπασε στη διαδρομή από τα νεύρα του.

Όταν τελικά επέστρεψε για το τρίτο σετ, ο Ρώσος αντίπαλός του κυριάρχησε και με 6-2 έφτασε εύκολα στο 2-1 και τη νίκη – πρόκριση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από