Βένους Γουίλιαμς : Αθωώθηκε για το τροχαίο

Η Βένους Γουίλιαμς αθωώθηκε τελικά για το θανατηφόρο τροχαίο που ενεπλάκη, παρά το γεγονός πως αρχικά θεωρούνταν υπαίτια.

Η Βένους Γουίλιαμς, σύμφωνα με την εφημερίδα Sun-Sentinel, δεν θα αντιμετωπίσει καμία ποινική δίωξη για το θανάσιμο τροχαίο ατύχημα, στο οποίο ενεπλάκη τον περασμένο Ιούνιο, κοντά στο σπίτι της στη Φλόριντα .

Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, ούτε ο οδηγός του αυτοκινήτου που χτύπησε το αυτοκίνητο της Γουίλιαμς θα αντιμετωπίσει κάποια δίωξη, διότι οι αρχές του Palm Beach Gardens διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε καμία παραβίαση.

Αρχικά η αστυνομία υποστήριξε ότι η τενίστρια έφταιγε για το ατύχημα, όμως βρήκαν το βίντεο το οποίο δείχνει ότι η  Γουίλιαμς μπήκε νόμιμα στη διασταύρωση και ένα άλλο αυτοκίνητο ανάγκασε την Αμερικανίδα να σταματήσει καταμεσής της διασταύρωσης.

Το αυτοκίνητο, το οποίο συγκρούστηκε με αυτό της τενίστριας, το οδηγούσε η 68χρονη, Λίντα Μπάρσον, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά, το ίδιο και ο 78χρονος σύζυγός της, Τζερομ Μπάρσον, ο οποίος πέθανε 13 μέρες μετά το ατύχημα. Η οικογένεια Μπάρσον είχε καταθέσει μήνυση εναντίον της Γουίλιαμς, όμως, μετά από την παρέμβαση του δικαστηρίου η Γουίλιαμς αθωώθηκε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από