Προκρίθηκε στους «32» του Australian Open η Σάκκαρη!

Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Australian Open, επικρατώντας με 2-0 σετ (7-6, 6-4) της Ναό Χιμπίνο, που έβαλε δύσκολα στην Ελληνίδα τενίστρια.

Η Μαρία Σάκκαρη πήρε μια δύσκολη νίκη κόντρα στη Νάο Χιμπίνο με 2-0 σετ και πέρασε στον τρίτο γύρο του Australian Open για τρίτη φορά στην καριέρα της.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επικράτησε με 7-6 (4), 6-4 της μαχητικής Χιμπίνο, που ειδικά στο πρώτο σετ της έβαλε πολύ δύσκολα, παρόλα αυτά έκλεισε θέση στις «32» καλύτερες του τουρνουά της Μελβούρνης.

Ο αγώνας με την Ιαπωνέζα τενίστρια που είναι στο Νο103 της παγκόσμιας κατάταξης μόνο εύκολος δεν ήταν αλλά η Μαρία έδειξε χαρακτήρα στα δύσκολα και παρά και τον μικροτραυματισμό της στο πόδι στο 2ο σετ πήρε τη νίκη σε 1.43 λεπτά.

Στο 1ο σετ η Σάκκαρη παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 3-0 γκέιμ, δέχτηκε μπρέικ και τελικά το ματς κατέληξε στο τάι μπρεικ. Εκεί η Ελληνίδα τενίστρια ήταν πιο ψύχραιμη και πήρε το σετ, με την Ιαπωνέζα πάντως να βάζει πολύ δύσκολα.

Στο δεύτερο σετ η Σάκκαρη και η Χιμπίνο πήγαιναν μαζί, με την Ιαπωνέζα να απαντάει στο μπρέικ της Ελληνίδας και το σκορ να φτάνει στο 4-4. Εκεί η Ελληνίδα που αντιμετώπισε και ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού έβγαλε τρομερή ενέργεια και πέτυχε ακόμα ένα μπρέικ για το 5-4. Στη συνέχεια στο δικό της σετ έκανε αυτό που έπρεπε και έφτασε στη νίκη και την πρόκριση στον τρίτο γύρο.

Στον επόμενο γύρο η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Μάντισον Κις (ΗΠΑ) – Αράντσα Ρους (Ολλανδία)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από