Κεκλεισμένων των θυρών τα τουρνουά σε Βαρκελώνη και Μαδρίτη

Οπως ανακοινώθηκε από την ισπανική ομοσπονδία αντισφαίρισης (RFET), κατόπιν συνεννόησης με την κυβέρνηση, τα τουρνουά σε Βαρκελώνη και Μαδρίτη θα διεξαχθούν χωρίς κόσμο στις κερκίδες.

Η εξάπλωση του κορωνοϊού σε όλα τα πλάτη και μήκη του πλανήτη έχει προκαλέσει προβλήματα και στη διεξαγωγή των τουρνουά του τένις, με το Indian Wells να αναβάλλεται όπως επίσης και οι τελικοί του Fed Cup. Παράλληλα, πολλά τουρνουά αναμένεται να γίνουν χωρίς κόσμο, ενώ άγνωστο παραμένει τι θα συμβεί με τα Masters σε Μόντε Κάρλο και Ρώμη, αλλά και με το Ρολάν Γκαρός.

Σήμερα, πάντως, όπως ανακοινώθηκε από την ισπανική ομοσπονδία αντισφαίρισης (RFET), κατόπιν συνεννόησης με την κυβέρνηση, τα τουρνουά σε Βαρκελώνη και Μαδρίτη θα διεξαχθούν χωρίς κόσμο στις κερκίδες, για λόγους δημόσιας υγείας, καθώς η  Ισπανία ξεπέρασε ήδη τα 2.000 κρούσματα!

«Η RFET ενημερώνει πως όλα τα τουρνουά θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών, εξαιτίας των μέτρων της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση η RFET, η οποία παράλληλα ζήτησε από όλα τα club που θα διοργανώσουν τουρνουά τις επόμενες ημέρες να μην έχουν θεατές, μέχρι να έρθει νέα εντολή από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ισπανίας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από